The power of shower is here!

:))’ Morning everyone!  So astazi de lunea am zis ca ce sa aleg pentru subiectul saptamanii si dupa o scurta reculegere , asta intr-un fel de a zice, am zis sa incep cu ceva fresh , ce  ne dorim cu totii… un dus?   NuuUUuuu, „Freedom”.

So, prin urmare pentru aceast luni superb aleg Dan Balan si al lui Freedom.

Cine este Dan Balan? Presupun ca nu are nevoie de nicio carcterizare , tot ce va spun este urmatoarele: Este nascut in 1978, in Moldova , dar e de al nostru. A cantat in O-zone , sub pseudonimul de Crazy Loop si mai nou Dan Balan . El a reusit un succes icredibil cu O-zone si a lor  DrAGOSTE din Tei peste hotare ,aproape peste tot in lume ,dar hai sa nu o mai lungesc .

Freedom , o muzica de vara , care este similara chiar cu acest cuvant . Stii cand te gandesti , „Ba! Vara = libertate frate!”  ,asadar avem una bucata „libertate la mare” si una bucata videoclip fain ; acusica ca sa fiu sincera cam majoritatea clipurilor lui arata destul de bine. Deja ne obisnuisem numai cu fete buune si el in al treilea plan, ca si in ala secundaru’ tot alea dadeau din buci , acum iata-l cum troneaza , cum sta sarmanul si sufera in Saint Tropez, conducand o masinuta sport cu atata patima pe acele serpentine infricosatoare! Uuuhh! In regia lui Pavel Hudeakov, clipul , care are dupa parerea mea mai multa „sare si piper” decat o telenovela romaneasca este super tare si merita vizionat pe bune! Imaginile, cadrele sunt spectaculoase , el este un agent 007 care isi ia rolul in serios pentru acea fetiscana numai buna de..privit sau avut sau cum vreti voi , deci va invit sa urmariti cel mai bun videoclip al zilei :             F R E E D O M !!!

pE MAIneeeee!!!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s