Chinezu opteaza pentru „Promovarea sportului local”

Astazi sportlocal.ro si  romanianultras.net lanseaza parteneriatul pentru promovarea sportului local , un site  care va promova ceea ce se intampla pe plan local la micile cluburi sportive aflate in umbra care nu sunt deloc promovate si despre care nu se aude niciodata nimic , dar care sunt foarte iubite de proprii suporteri.

“Totul s-a intamplat foarte firesc. Mi-a plăcut pasiunea şi dragostea pentru echipele locale, pe care le-am vazut pe romanianultras.net şi am zis că se potrivesc perfect cu ideea sportlocal.ro de a sustine şi a promova sportul din judeţe şi cluburile care nu sunt, din păcate, foarte vizibile”, a declarat Cristian China-Birta, administrator sportlocal.ro

De aceea va propun sa vizitati acest site pentru a patrunde si mai mult si mai bine , cu adevarat intr-o lume numai si numai a sportului … fara mondenitati , fara pretentii. De asemea logandu-va  puteti sa scrieti chiar voi despre Clubul/urile din localitatea voastra sau echipa a carui suporter sunteti , sa aduceti stiri , fotografii,etc astfel devenind chiar voi „reporteri”.

Pentru cei din Marasesti , cei care sunteti interesati si chiar vreti sa faceti din echipa noastra aka TunariiMarasesti ceva mai mult decat „stirile” duse pe cale orala va invit pe site-ul lui Cristian China-Birta aka Chinezu pentru a afla mai multe detalii si pentru a incerca sa descoperiti si o alta fata a sportului.

www.sportlocal.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s