„Femeia a 8-a minune a lumii”„Parfumul Eternal Magic vorbeste despre delicatetea feminina, despre magia pe care fiecare femeie o poarta in ea. Este o aroma primavaratica, lejera care iti face ziua mai buna”, povesteste Andreea Raicu (sursa http://www.petocuri.ro)

Eternal magic este primul parfum lansat de Avon lansat pentru prima oara acum mai bine de 100 de ani … asadar pentru lansarea parfumului imaginea aleasa trebuia sa fie pe masura mai ales ca Andreea Raicu, cea mai sexy femeie din Romania,  este prima vedeta din Thelandofchoice  care se asociaza cu imaginea unui produs Avon pe care il recomanda tuturor femeilor misterioase. Andreea apare pe coperta  celei de-a 3-a brosuri din 2010 si alaturi de Reese Witherspoon sau Courtney Cox fac recunoscuta aceasta marca la nivel mondial, marca de succes care se bucura de popularitate atat in randul tinerilor dar mai ales in cel al femeilor .

Ne bucuram de frumoasa ascensiune si de interesul pe care Avon il arata fata de clientii sai dispusi oricand sa-i incerce noile marci desavarsite in laboratoarele sale performante. Avon -today-tomorrow-always!

De asemenea oferta este exceptionala deoarece puteti achizitiona apa de taleta Eternal Magic(din trandafiri catifelati si irisi invaluiti in vanilie si acorduri lemnoase) penttru numai 59.99 lei + deodorantul cu bila si mini-apa de toaleta Eternal Magic cu numai 1ban. Contactati-va reprezentantul , numai asteptati!


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s