Avatar

Se prea poate sa avem un nou bestseller all time , world wide ..cica… am tot auzit de povestea acestui film…si cum la mine in oras nu exista cinematograf si cel mai apropiat oras cu asa ceva este Bacaul si nu am cum sa plec deoarece nu posed carnet de soferita :)) , iar cu trenul…numai zic… desi stiu ca sunt o nesimtita o sa apelez la download asa cum multi dintre noi o fac, cu toate ca este regeretabil , totusi, sa nu comparam filmele vazute in fata monitorului cu cele vazute la cinematograf in diferite variante.

Se pare si ca James Cameron, cel care a reusit sa faca din Titanic cel mai cunoscut film din toate timpurile , a obtinut cu AVATAR  4 nominalizari la Golden Globes desi, sincer, spre surprinderea mea sunt ceva cam putine pentru cata forfota a fost si este in jurul acestei pelicule. Povestea in sine e interesanta, dar asteptam si efectele si cum avem parte de un SF ele sunt foarte foarte importante. Nominalizarile filmului sunt Best Director Motion Picture – James Cameron , Best Motion Picture – drama , Best Original Score – James Horner, Best Original Song – Motion Picture – James Horner , Simon Franglen , Kuk Harrell.

Actorii nu sunt foarte cunocuti, cel putin mie si nu pot afirma ca au jucat in pelicule remarcate sau ca au avut roluri principale de invidiat . Ii putem recunoaste in rolurile principale pe  Sam Worthington sau  Zoe Saldana care dau viata personajelor Jake Sully & Neytiri.

Dupa 2 saptamani in care filmul  a ocupat primul loc la box office si in care obtinusera locul 27 in topul IMDB , iata ca dupa numai cateva zile au mai coborat ceva in top , totusi obtinand un remarcabil loc 30.  Cu toate acestea promite destul  si abia astept sa descopar lumea neexistenta si totusi atat de reala a Pandorei  ce prinde viata si dispare in 150 de minute.

Va iubesc si va respect!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s