S-a stins „fenomenul” muzicii pop – Michael Jackson

Azinoapte in jurul orei 1:20 , regele muzicii pop, Michael Jackson in varsta de 50 de ani  a incetat sa mai activeze pe scena vietii. In urma unui atac de cord suferit in casa sa din West L.A. , artistul nu a mai putut fi resuscitat in urma incercarii sforatate a medicilor mai bine de o ora. Fanii din intreaga lume au ramas fara cuvinte in urma nefericitului eveniment mai ales ca din aceasta vara starletul avea programate 10 de concerte in intreaga lume.

Asa cum era numit – „fenomenul” muzicii pop Michael va ramene cel ce a inovat acest stil de muzica prin cantecele sale, stilul sau remarcabil de dans, prin tot ceea ce insemna un adevarat show. Omagiile mele unui artist care mi-a adus culoare si cantec in  intreaga copilarie , care ne-a incantat mereu cu hiturile lui. Michael va ramane unul dintre cei mai iubiti artisti alaturi de Elvis , de Freddy Mercury si de membrii formatiei Beatles , care au marcat muzica anilor 60-90 si nu numai ci poate si urmatorii zeci de ani de acum inainte.  Dumnezeul sa-l aiba in paza!

Dupa ce am scris chestia asta acum la 4 zile cred de la moartea lui m-am saturat sa aud tot felul de bocete , de schimonosiri gen : „o vai Michael numai este, a murit o parte din mine”. Frate inteleg si eu am tot respectul pentru artistul Michael da toata isteria asta nu aduce nimic bun , te consumi degeaba si aduci in fatza niste chestii care pur si simplu nu isi au rostul. dE EX. daca o parte din tine a murit cu el atunci daca doamne fereste ti-ar fi murit o ruda ce ai fi facut sau chiar un parinte…ai fi murit cu adevarat? Si plus ca apar toti gogomanii care aduna bazaconiile dupa lume numai ca sa-si faca reclama. Asta e un lucru alt lucru care ma deranjeaza e ca si acum dupa atatea zile emisiuni gen Povestiri adevarate inca plang moartea lui si dau din anii nu stiu care concerte si tot felul de interviuri…vai ce tristi sunt ei… dar atata vreme nu au dat nici macar o melodie ca doar na fanatismul vine odata cu trecerea in nefiinta si asa mai departe … este revoltator asta e opinia mea… dintr-un om astazi faci un artist cumlinant si maine un anonim.

Va iubesc si va respect! Beat it!:)

Reclame

7 responses to “S-a stins „fenomenul” muzicii pop – Michael Jackson

  1. Ce sursa ai avut? Michael a murit pe 25 iunie la ora 2: 26 PM…PM inseamna dupa-amiaza. Realitatea a publicat articolul urmator la ora 1 fara 2 minute(ora noastra): http://www.realitatea.net/michael-jackson–regele-muzicii-pop–a-murit_548732.html Deci…

  2. collateralvictim

    radio zu…hmm…nusht eu azi dimineata am aflat de la radio zu:d so… am auzit ca oficiala s-a anuntat azinoapte la 1 si ceva…asa ca… o sa caut sa modific…tnx:)

  3. Radio Zu sucks big time. E cred cel mai prost radio existent.

  4. Dapz ..nasoala trb:)

  5. fain imnul LP 2009:) abia astept sa incepa..

  6. scz…comentariul era pt celalalt subiect cu liberty parade:))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s