„Barbatiilafeminin”

Ei da…si cum era de asteptat defapt de neasteptat avem in sectiune autori din cateogoria”incercau sa fie si ei” pe stimabila Doamna/domnisoara ce o fi LAURIK:) …ma personal nu am nimic…tb ei..dar aseara am vazut-o dupa destul de multa vreme la agentul vip pe antena 2…(mira-mas k a avut ea parte de invitatie de la Cristi Brancu) , dar surpriza fata era chiar activa si capabila sa raspunda…si sa dea chiar cate o replica ff OK….SO…mare schimbare mare…trecand cu vederea continutul sau povestile pe baza carora se desfasoara banale scenarii relativ scarboase…totusi e o carte…ziceam eu:) ceva dificil de dus pana la capat…

Deci..si ce-mi zic..hai sa intru sa vad si site-ul dar stupiza…acolo citat din carte:

„Mi-amintesc ca descoperisem o ciudata legatura intre Sorin Vantu si Nicolae Vacaroiu. I-o prezentasem lui Iacob (fost patron al ziarului Curentul – n.r.). Cateva ore mai tarziu ma aflam in studioul lui Dan Diaconescu de la OTV, expunand public descoperirea. A doua zi, am baut alta cafea cu Iacob. Cateva zile mai tarziu i-am spus ca am fost hartuita sexual de un politician. Dupa cateva ore, acelasi studio, acelasi Dan Diaconescu, tot OTV. Demonstram hartuirea cu o caseta. Mihai Iacob intra in emisie prin telefon si ma concediaza”.

Initial nu am vrut sa scriu aceasta poveste in carte. Eu inca astept scuze. Il cunoscusem pe acest politician. Urechile imi ascultasera propunerile deloc decente pentru un politician sau, de fapt, de ce nu? Era burlac, nu?.

Un organ sexual masculin paros (…), scos prin slit

intr-o zi, i-am propus un interviu. si am avut grija sa-l programam seara. Seara rece, intuneric, sediul PD din Kiseleff. Eu, imbracata in rosu, el, deschis la camasa, lejer, relaxat.

– Hai, Laura, zi-mi, ai pe undeva un reportofon ascuns?
– Bineinteles, doar sunt ziarist.

Am scos reportofonul si l-am asezat pe biroul politicianului. inchis.
– Scuza-ma, ma retrag doua minute.

M-am retras in toaleta. Am pornit al doilea reportofon, indesat in buzunarul secund al multor modele de genti. M-am reintors cu machiajul usor refacut si am inceput interviul. stiam ce va urma. in timp ce vorbeam l-am observat pe Liviu transpirand. stiam ce face. Se masturba, si-o freca pe sub birou. Mi-as fi dorit sa nu ma fi uitat. Nonsalanta, i-am privit gestul, i-am observat disperarea mainii ce freca un penis, cu un posesor probabil excitat de faptul ca-l privesc. Da, am vazut si mi-a fost greata. Un organ sexual masculin paros, frecat de o mana teleghidata, scos prin slitul unor pantaloni probabil de firma.

-Vrei? il vrei?
-Nu, niciodata!”

Mi se pare mie sau limbajul folosit e cam searbad? mai nujt da…nu e demn de o carte pe baza careia se face atata si atata valva…adik iar intervine targetu-ul „comercial=scandal=nivel precar” asa am ramas iar dezamagita…poate e doar un pasaj prost lucrat…dar asta totusi da ceva de inteles.

Lovely :viatza e o true…intra in ea si dai de capat;):))

Anunțuri

One response to “„Barbatiilafeminin”

  1. VANS Weston Another skate shoe for the masses from Vans. Weston Cum

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s