Fuck it! Am cam abandonat  blog-ul din anumite motive saptamana asta si nu am prins nicio ocazie de la care sa pornesc sa mai redactez ceva …

So…la ce m-am mai gandit in ultima vreme ? pai… in ultima vreme am „meditat” la ceea ce are sa vina..bac-ul , admitere unde ce si cum? E dificil sa ma hotarasc unde anume sa dau , spre ce sa ma indrept… spre o fac. de unde mai apoi sa zic k as avea sigur o meserie banoasa  dar care momentan nu ma incanta aproape deloc sau sa ma orientez catre ce imi place mie mai mult comunicare jurnalism..etc? Raspunsul nu-l stiu inca si nici nusht dak il voi afla in cel mai scurt timp caci tot felul de ganduri imi dau tarcoale zi de zi si knd zic gata m-am hotarat in secunda urmatoare ma razgandesc…e dificil sa te gandesti ca asta ar fi km prima decizie importanta din viata ta de care practic depinde viitorul tau, deci da  mari dureri de cap:))

Daca as sta sa analizez toate optiunile clar as ajunge la un ospiciu si nu as mai da niciun examen de niciun fel probabil cel de deplina „facultate mintala” daca nu ma inseala memoria, si bun la ce sa ma pregatesc mai bine knd e talmes balmes in capul meu …sunt constienta ca nu o sa ma pot imparti in 1000 de parti si plus ca ceea ce din start ma dezavantajeaza e profilul la care sunt momentan si la care sincer nujt ce caut sau ce am vrut sa caut, mai precis mate-info , pentru ca pentru bac trebuie sa invatz la mate si eventual la info pentru ca nu m-am horat la ce sa dau bio sau info la alegere:D doua materii pe care sigur nu o sa le mai folosesc in viitor;):D deci cred k prima decizie de a ma lasa asa in voia sortzii la liceu …k cik na ce faci cu liceul ..importanta e facultatea si ce urmezi mai departe a fost nasoala…si foarte nenspirata … care uite m-a pricopsit cu ….frumusetea numita matematica intensiva M1…care „imi place la nebunie”.

Sunt intr-o cacealma …oare o sa reusesc sa ies destul de bine? hmm…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s